ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ “INTERNATIONAL DAYS”

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ “INTERNATIONAL DAYS”

Προς φοιτητές / φοιτήτριες του Τμήματος Μαιευτικής ΠΑ.Δ.Α.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης των “Ιnternational Days”, από το Erasmushogeschool των Βρυξελλών, η κα. Μεταλλινού Δήμητρα, ακαδημαϊκός υπότροφος του Τμήματος Μαιευτικής, είναι προσκεκλημένη για διδασκαλία στους φοιτητές Μαιευτικής του εν λόγω Πανεπιστημίου. ΄Οσοι φοιτητές Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ενδιαφέρονται, μπορούν να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες των “International Days”, στο  Βέλγιο. 

Αναλυτικά, η διοργάνωση “International Days”, θα λάβει χώρα μεταξύ 4-6 Δεκεμβρίου 2019. Είναι ένα τριήμερο που διοργανώνεται για όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου “Erasmushogelschool”, με σκοπό να υποδεχτούν και να εκπαιδευτούν από Καθηγητές Πανεπιστημίων, εκτός Βελγίου. 

Το Τμήμα Μαιευτικής θα σας υποδεχτεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, όπου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλες τις διαλέξεις, από τους ξένους Καθηγητές, να γνωρίσετε τους χώρους του Πανεπιστημίου και να επισκεφτείτε το χώρο προσομοίωσης, για “Μαιευτικά Επείγοντα Περιστατικά”. Τις υπόλοιπες δύο ημέρες, προβλέπονται συζητήσεις σχετικά με την λειτουργία του προγράμματος Erasmus και μελλοντικές θέσεις εργασίας, workshops και καλλιτεχνικά δρώμενα, από την ομάδα του Πανεπιστημίου. Ενδεχομένως, μετά από συνεννόηση να διοργανωθεί και επίσκεψη σε μεγάλο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Βρυξελλών.

Οι προτεινόμενες μέρες μετακίνησης είναι 4-8 Δεκεμβρίου με κόστος μετακίνησης που υπολογίζεται, μεταξύ 430-530 ευρώ και περιλαμβάνει : 

  • Αεροπορικά εισιτήρια (μαζί με φόρους αεροδρομίου) με απευθείας πτήση στο κεντρικό αεροδρόμιο των Βρυξελλών με Aegean Airlines, με χειραποσκευή – Τετάρτη πτήση αναχώρησης νωρίς το πρωί και Κυριακή πτήση επιστροφής αργά το απόγευμα.
  • Διαμονή 4 βράδια σε ξενοδοχείο 3*** με πρωινό (χωρίς φόρο διανυκτέρευσης που είναι 4.25 ευρώ το βράδυ).
  • Συμμετοχή στην τριήμερη διοργάνωση του Πανεπιστημίου. 

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται, όπως επικοινωνήσουν με την κα. Μεταλλινού το αργότερο ως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς υπάρχει πίεση από το ταξιδιωτικό γραφείο, για να διατηρήσει τις υπάρχουσες τιμές. 

Στοιχεία επικοινωνίας : 

Μεταλλινού Δήμητρα

Κιν : 6974838594

Η ακαδημαϊκή υπεύθυνη του Τμήματος Μαιευτικής για το πρόγραμμα Erasmus

Aντιγόνη Σαραντάκη – Επίκουρη Καθηγήτρια