Ανακοίνωση για Συμμετοχή Φοιτητών σε Φιλανθρωπική Διοργάνωση No Finish Line Athens

Ανακοίνωση για Συμμετοχή Φοιτητών σε Φιλανθρωπική Διοργάνωση No Finish Line Athens

Αγαπητοί/τές φοιτητές/τριες,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ένα πολύ σημαντικό γεγονός στο οποίο μπορείτε να συμμετέχετε όλοι σας καθοριστικά. Σας προσκαλώ να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens που γίνεται για την ενίσχυση του “Μαζί για το Παιδί”, μια ένωση που περιλαμβάνει συνολικά δέκα παιδικά ιδρύματα και στηρίζει ετησίως περισσότερα από 30.000 παιδιά σε ανάγκη. Η φιλανθρωπική διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 14 Μαΐου 2023 στην εντυπωσιακή Αγορά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Όπως κάθε χρόνο, περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες αναμένεται να βρεθούν στη διοργάνωση αυτή όπου επί 5 συνεχόμενες ημέρες, είτε τρέχοντας είτε περπατώντας, θα συμβάλουν στην καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα. Έτσι όλοι μαζί θα υλοποιήσουν τη μεγαλύτερη δωρεά που γίνεται ετησίως για τα παιδιά.

Η συμμετοχή σας στο 7ο No Finish Line είναι πολύτιμη και ελπίζω φέτος να δημιουργηθεί για πρώτη φορά η ομάδα του Τμήματος Μαιευτικής ώστε να βοηθήσουμε και εμείς με τον ανιδιοτελή αυτό τρόπο τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Για τη δημιουργία ομάδας απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα και το κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο είναι 10 ευρώ.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Προβολή λογότυπου ή ονομασίας της ομάδας στον αριθμό, ανάρτηση στα social media, αριθμός με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, live αποτελέσματα, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, υπηρεσίες ενυδάτωσης και τροφοδοσίας, αναμνηστικό έντυπο δίπλωμα για την ομάδα, προσφορές χορηγών & υποστηρικτών, ελεύθερη πρόσβαση στο NFL Village.

Επισυναπτόμενα θα βρείτε τρία χρήσιμα αρχεία που αφορούν το φετινό No Finish Line.

α) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ    εδώ

β) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ     εδώ

γ) ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    εδώ

Επίσης, μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα το No Finish Line κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο του YouTube, για να δείτε το επίσημο video του 6ου No Finish Line Athens 2022,

 

 

ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nflathens.com

Στόχος είναι να έχουμε μια δυναμική παρουσία ως Τμήμα Μαιευτικής και να επιβεβαιώσουμε την ευαισθητοποίησή μας σε ζητήματα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς. Να δείξουμε ότι οι μαίες/τές ενισχύουν το ανθρώπινο πλέγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνδράμουν ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τη μητέρα και το παιδί. Με ομαδική και μαζική προσπάθεια μπορούμε να στοχεύσουμε και στην απόκτηση του κυπέλλου ως πρώτη ομάδα στην κατηγορία μας!!!

Στην ομάδα του Τμήματος Μαιευτικής μπορείτε να προσκαλέσετε και όποιον άλλο θέλετε, γονείς, φίλους, συγγενείς, τα παιδιά σας. Και φυσικά θα παρευρευθούν και Καθηγητές του Τμήματος με ενδυμασία αθλητική!

Όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι, έχουν ανοίξει ομάδες στο eclass σε νέο μάθημα με όνομα «Εθελοντική δράση – NFL Athens“, σύμφωνα με τα εξάμηνα σπουδών. Εκεί μπορείτε να δηλώσετε αρχικά την επιθυμία σας για συμμετοχή ώστε να υπάρξει μια εικόνα του όγκου των συμμετεχόντων. Όποιος από σας επιθυμεί να οριστεί «Υπεύθυνος εξαμήνου για το No Finish Line Athens», παρακαλώ να μου αποστείλει email. Ο υπεύθυνος κάθε εξαμήνου που θα οριστεί, θα αναρτηθεί το όνομά του στο e-class και θα είναι υπεύθυνος για τη συλλογή ονομάτων σε ειδική λίστα, στοιχείων επικοινωνίας, χρημάτων και μεγέθους μπλούζας των συμμετεχόντων σε μέρος και ώρα που θα καθοριστεί σε μελλοντικό χρόνο. Επίσης η ημέρα και ώρα που θα συναντηθεί η ομάδα του Τμήματός μας στη διοργάνωση θα καθοριστεί σε μελλοντικό χρόνο (Σάββατο ή/και Κυριακή). Ο καθένας βέβαια μπορεί να πάει και μόνος του ξεχωριστά, όποια μέρα και ώρα θέλει μεταξύ 10-14 Μαΐου, αφού τα χιλιόμετρά του (ή τα μέτρα που θα περπατήσει) θα προσμετρηθούν στην ομάδα μας εφόσον αγωνίζεται με αυτή!

Παρακαλώ δηλώστε την επιθυμία σας το αργότερο ως 31 Μαρτίου 2023. Οι εγγραφές των ομάδων στην διοργάνωση κλείνουν 9 Απριλίου αλλά σίγουρα μια εβδομάδα θα χρειαστεί για τη συλλογή όλων των στοιχείων από τον εκπρόσωπο του εξαμήνου σας – μια εβδομάδα πριν είναι ένα όριο ασφαλείας ώστε να είμαστε καθόλα έτοιμοι.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε.

 

Η υπεύθυνη Καθηγήτρια για τη διοργάνωση,

Μεταλλινού Δήμητρα

dmetallinou@uniwa.gr